مغز دانه این گیاه منبعی غنی از پروتئین وچربی می باشد. درصدچربی در میوه برخی از ارقام تا٧٥ درصد می رسد. اسیدهای چرب آن شامل آلفا، بتا و دلتا توکوفرول، اسید چرب لینولئیک و اولئیک می باشند. درصد چربیهای غیر اشباع (اسیداولئیک) در روغن پکان گاهی تا ٧٠ درصد هم می رسد(٢و١٨) . بدلیل درصد بالای پروتئین (حدود١٨درصد) مصرف این میوه توسط محققین علوم تغذیه درگروه ترکیبات پروتئینی در هرم غذایی توصیه گردیده است. همچنین این میوه دارای ١٢ تا ١٥درصدکربوهیدرات، ٣-٤ درصد آب و ٥/١ درصد ترکیبات معدنی (آهن، سدیم، پتاسیم،کلسیم وفسفر) و مقادیر مختلفی از انواع ویتامینها از جمله ویتامین های A ،B1، B2 و C می باشد.
برگرفته از: مینا غزائی یان، 1387، کارشناس ارشد و محقق باغبانی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان
جهت سفارش محصول یا شماره 09378778871 (مهندس تازیکه) تماس بگیرید.